Website laten maken? Wubble!
×

Samen een keertje babbelen?

Stuur een mail of een appie

leroy@wubble.nl | 06 83244549 | Abersland 1031 | 6605MA, Wijchen | KVK: 6787515

W

Tijd voor een nieuwe website?

Wubble maakt professionele en gebruiksvriendelijke websites die goed vindbaar zijn en bekeken kunnen worden op ieder apparaat. Of je nu een zzp’er bent of een MKB-er. Wubble realiseert websites van concept tot uitvoering.

Een WordPress Website
Wubble bouwt professionele website in WordPress. Waarom? WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en dat is niet voor niets. Het CMS-systeem staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid en goede vindbaarheid. Zo kun jij je eigen website na livegang makkelijk zelf beheren. Tekst wijzigen, afbeeldingen toevoegen of nieuwe pagina’s toevoegen. Wij zorgen ervoor dat je een groot deel van de website eenvoudig en makkelijk zelf kunt aanpassen.

Samen een keertje
kennismaken?

 • 01. Het functionele ontwerp

  We leren jou en je klanten graag wat beter kennen. Wat is de boodschap? Wat vind je mooi? Wie is de doelgroep? Al deze informatie verwerken wij tot een functioneel ontwerp. Een functioneel ontwerp geeft in grote lijnen aan hoe de structuur van pagina’s eruit komen te zien.
 • 02. Het website ontwerp

  Wanneer we de structuur van de website voor iedereen duidelijk is, kunnen we beginnen met het visuele ontwerp. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de identiteit en boodschap van het bedrijf, gebruiksvriendelijkheid en conversie.
 • 03. Technische realisatie

  Na de goedkeuring van het ontwerp kunnen we starten met het bouwen van de website. Tijdens het bouwen van je nieuwe website zorgen we regelmatig voor een terugkoppeling. Als alles getest en goedgekeurd is, is het moment dan eindelijk daar: de website kan LIVE!

En hoe ziet dat
er dan uit?

Is dat nou wat?
die Wubble?

 • "Snelle en duidelijke communicatie"

  Door Wubble onze nieuwe website laten maken. Zeer blij met het eindresultaat. Fijn samen gewerkt en er werd goed mee gedacht wat handig zou zijn zodat hij ook gemakkel...

  Susan Dreverman, Optiek Niënhaus