Website laten maken? Wubble!
×

Samen een keertje babbelen?

Stuur een mail of een appie

leroy@wubble.nl | 06 83244549 | Abersland 1031 | 6605MA, Wijchen | KVK: 6787515

Een webshop laten maken?

Ben je op zoek naar een professionele webshop of wil je een bestaande website aanvullen met een online shop? Wubble staat voor je klaar. Wij zijn gespecialisseerd in het bouwen van webshops op maat in het veelzijdige Woocommerce.

Een makkelijk te onderhouden WooCommerce Webshop
Alle webshops van Wubble zijn makkelijk in gebruik, responsive en goed vindbaar. Bij de realisatie van een webshop denken wij mee met het complete online aankoopproces van de klant. Welke betaalopties wil je gebruiken, wil je dat de klant reviews kan achterlaten, hoe worden pakketjes verzonden, wil je een livechat toevoegen en welke mails moeten er allemaal verstuurd worden? Met een maatwerk webshop zorgen we ervoor dat alle details aansluiten op jouw doelgroep en organisatie. Het resultaat: meer verkeer en meer omzet.

Onze webshops worden gebouwd met Woocommerce vanwege de veelzijdigheid en gebruiksgemak van het systeem. Als eigenaar kun je na livegang zelf eenvoudig producten toevoegen, orders afronden, voorraden beheren, teksten aanpassen en nog veel meer. Woocommerce is een uitgebreide volwaardige e-commerce oplossingen met talloze mogelijkheden.

 • 01. Het functionele ontwerp

  We leren jou en je klanten graag wat beter kennen. Wat is jullie boodschap? Wat vind je mooi? Wie is de doelgroep? Al deze informatie verwerken wij tot een functioneel ontwerp. Een functioneel ontwerp geeft in grote lijnen aan hoe de structuur van pagina’s eruit komen te zien.
 • 02. Het ontwerp

  Wanneer de structuur van de website voor iedereen duidelijk is, kunnen we beginnen met het visuele ontwerp. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met de identiteit en boodschap van het bedrijf, gebruiksvriendelijkheid en conversie.
 • 03. Technische realisatie

  Na de goedkeuring van het ontwerp kunnen we starten met het bouwen van de website. Tijdens het bouwen van je nieuwe website zorgen we regelmatig voor een terugkoppeling. Als alles getest en goedgekeurd is, is het moment dan eindelijk daar: de website kan LIVE!

En hoe ziet dat
er dan uit?

Is dat nou wat?
die Wubble?

 • "Super tevreden over deze webdesigner"

  Mooie webdesign, snelle service, en betrouwbaar. Super tevreden over deze webdesigner. Erg handig iemand die zowel design als techniek beheerst.

  ...

  Cas de Vos - Cinefox

 • "Zeer betrouwbaar en fijn om mee samen te werken"

  Door Wubble onze webiste laten maken. Zeer betrouwbaar en fijn om mee samen te werken. Erg felxibel en creatief, denkt mee en maakt van het onmogelijk het mogelijk, v...

  Marlies Verdonk - Travel2Learn

 • "Snelle en duidelijke communicatie"

  Door Wubble onze nieuwe website laten maken. Zeer blij met het eindresultaat. Fijn samen gewerkt en er werd goed mee gedacht wat handig zou zijn zodat hij ook gemakkel...

  Susan Dreverman, Optiek Niënhaus